Palatul Victoria va fi iluminat în mov. Află de ce!

| 26 mar, 2014

Palatul Victoria va fi iluminat în mov, miercuri seara, începând cu ora 18.30, pentru a marca Ziua Mondială a Epilepsiei, informează Guvernul.

"Guvernul României se alătură şi în acest an demersului Asociaţiei pentru Dravet şi alte Epilepsii Rare, pentru a marca "Purple Day", Ziua Mondială a Epilepsiei. În acest sens, în această seară, începând cu ora 18.30, Palatul Victoria va fi iluminat în mov, culoare desemnată la nivel internaţional simbolul acestei zile", se arată într-un comunicat.

În cadrul evenimentelor dedicate combaterii acestei maladii, tot miercuri, de la ora 18.00, Asociaţia pentru Dravet şi alte Epilepsii Rare organizează flashmob-ul "Purple Salsa", pentru al doilea an consecutiv, la Centrul comercial Plaza România din Bucureşti, potrivit Agerpres.

Fondată în Statele Unite de către Cassidy Megan în 2008, în prezent, ”Purple Day” este marcată în peste 50 de ţări din lume, cu scopul de a creşte gradul de informare în privinţa bolii, risipind astfel miturile asociate epilepsiei. Culoarea acestei zile este violetul, iar cei care vor să susţină blonavii de epilepsie pot purta în această zi această culoare.

În România, Asociaţia Pacienţilor cu Epilepsie din România (ASPERO) organizează în colaborare cu companii farmaceutice acţiuni de informare despre această boală.

Tag-uri: Palatul Victoria
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ