PARADISE LOST şi FINNTROLL cântă la Metalhead Meeting bis

| 09 sep, 2014

METALHEAD.ro a pregatit inca o editie a festivalului METALHEAD Meeting, pentru anul 2014, ce va avea loc in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.

METALHEAD Meeting 2014 bis isi va deschide portile incepand cu orele 16.30, in data de 27 septembrie, concertele urmand sa inceapa la orele 17.00 si sa se incheie in jurul orei 1.00.

Ordinea trupelor care vor urca pe scena este urmatoarea:

Tiarra (Ro)

 

Profane Omen (Fi)

 

Bloodway (Ro)

 

Hatesphere (Dk)

 

GOD (Ro)

 

Finntroll (Fi)

 

Paradise Lost (Uk)

 

Pana atunci, va reamintim ca mai sunt doar doua saptamni de presale, in care biletele se pot cumparata la pret redus, din data de 21 septembrie acestea urmand sa se scumpeasca. Preturile biletelor sunt urmatoarele:

Acces General:

 

- 80 de lei

 

- 100 lei (dupa 21 septembrie)

 

Golden Circle

 

- 110 lei

 

- 130 lei (dupa 21 septembrie)

 

De asemenea, Metalhead ofera fanilor si posibilitatea de a se intalni cu trupele preferate, in cadrul festivalului de la Arenele Romane. Biletele MEET&GREET au fost puse in vanzare si costa 199 de lei. Numarul biletelor este extrem de limitat (20 de bucati), acestea oferind acces la Golden Circle (in fata scenei) si o intalnire cu trupele headliner care participa la festival. Biletele MEET&GREET pot fi cumparate exclusiv din Reteaua IaBilet.

O alta veste buna este ca si acestei editii a festivalului i se alatura bunii prieteni de la Blackhawk, care se vor ocupa de siguranta si protectia participantilor asa cum doar ei stiu sa o faca: cu amablitate, caldura, prietenie, dar si cu un profesionalism ireprosabil, totul intr-un spirit cat mai rock! Concertele metal din Romania nu mai sunt la fel de cand exista ei, atmosfera a trecut la un cu totul alt nivel. Ne inspira prin ce fac, le multumim ca ne sustin si de aceasta data.

“Am spus-o si o repet: muzica rock are puterea de a schimba lumea. Este o reala onoare pentru mine sa fiu printre oamenii prezenti la METALHEAD Meeting, plec mereu acasa cu o lectie invatata de la ei. Ei sunt dovada vie ca DA! SE POATE! Ma impresioneaza de fiecare data prin bun simt si solidaritate, prin comportamentul de nota 10, cum vezi la marile concerte din afara tarii. Construim impreuna o comunitate unita, exemplara pentru multi. Ma bucur ca existati!” declara Andrei Irode, Director Blackhawk Romania.

Biletele pentru METALHEAD Meeting 2014 bis pot fi gasite pe www.iabilet.ro, iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange, Germanos, Posta Romana etc..). Organizatorii introduc si o noua oferta, exclusiv pe iabilet.ro, unde puteti plati si prin factura Vodafone, contravaloarea biletelor urmand sa se regaseasca pe factura de mobil.

METALHEAD Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de “METALHEAD 10 ani”, editie ce va avea loc in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti. Trupele ce vor concerta la acesta editie sunt PARADISE LOST, Finntroll, GOD, Hatesphere, Bloodway, Profane Omen si Tiarra.

METALHEAD Meeting 2014 bis este un eveniment oferit de Ciuc Premium si Monster Energy !

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ