Parcările libere din clădirile de birouri ar putea aduce profituri de zeci de mii de euro

| 18 sep, 12:46

Clădirile de business ar putea câștiga sute de mii de euro dacă și-ar eficientiza parcările pe care le administrează. Un studiu recent arată că gradul zilnic de ocupare a parcărilor din clădirile business nu depășește 80%. Pentru o clădire cu 200 de locuri de parcare, 60 de locuri de parcare sunt zilnic libere. Asta înseamnă 60 de mașini în minus, în jurul unei singure clădiri.

"Spre exemplu, pentru parcarea unei clădirii cu o capacitate de 1100 de locuri, zilnic, 220 de locuri stau nefolosite. La un calcul simplu, aceste spații nefolosite pot să genereze venituri extra care ar depăși 180 de mii de euro în decursul unui an și mai mult să vină în întâmpinarea nevoii tot mai stringente a șoferilor în a găsi opțiuni de parcare", se arată într-un comunicat de presă al yeParking.

Cu o singură aplicație prin care să monitorizeze, zilnic, locurile lăsate libere de chiriași, proprietarii clădirilor ar putea să permită pentru acele parcări - plata pe oră sau pe zi.

Astfel, cei care vin la birou sau în zonă, dar nu au un loc de parcare, ar putea fi notificați în timp real că au posibilitatea de a staționa în parcarea clădirii, pentru anumite intervale orare sau chiar zile. Iar monetizarea se poate face, de asemenea, tot online.

Mai ales că 8 din 10 români preferă metode alternative de plată, atunci când vor să părăsească o parcare cu barieră, potrivit unui studiu Tritech Group publicat în această vară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 21:46
OffedRabe
is lasix allowed in maryland
Julie s father in law mainly hears loud music when alone in his apartment, oftentimes in the middle of the night albumin and lasix We have been so impressed by the nursing staff at KFI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ