Pariuri "romanesti" marti seara in Liga Campionilor

| 01 noi, 10:43

Pasionatii de sport si pariuri sportive din Romania au oportunitati speciale de joc pentru unul dintre meciurile programate marti seara in UEFA Champions League. Este vorba despre partida dintre Ludogoret si Arsenal, sansa bulgarilor de a demonstra ca merita sa ramana in fotbalul european de top (locul 3 le-ar asigura prezenta in Europa League in primavara).

Este in acelasi timp sansa romanilor de a marca in poarta celor de la Arsenal: Claudiu Keseru si Cosmin Moti sunt printre favoritii pentru aceasta postura, conform cotelor de pe unibet.ro.

Cel mai bine pozitionat este Claudiu Keseru - cota 4,70 pentru gol in partida cu Arsenal. Cosmin Moti are o cota mai mare (10,50), insa ambele arata ca posibilitatea este destul de mare. Bulgarii nu au deloc o cota incurajatoare pentru victorie (9,50), insa acest lucru nu inseamna ca nu ar putea marca. In meciul tur, Arsenal a spulberat Ludogoret (scor 6-0). Desi britanicii au din nou prima sansa, este de asteptat ca gazdele sa lupte mai serios pe teren...

Dincolo de pariurile "patriotice", romanii pot paria si pe un adevarat derby al serii: intalnirea dintre Manchester City si FC Barcelona. In tur, catalanii au invins cu 4 la 0 acasa, iar acum "cetatenii" au mare nevoie de o victorie pentru a iesi din perioada slaba, cu multe infrangeri si remize in toate competitiile. In ultimele 5 intalniri directe, Barcelona a invins mereu Manchester City. Se va repeta acest scenariu si in Anglia? Cota spaniolilor este 2,50.

Iubitorii fotbalului isi doresc cu siguranta o partida cu multe goluri, mai ales ca exista atat de multe vedete in ambele echipe, gata sa marcheze spectaculos. Tinand cont si de scorul din meciul anterior, se poate paria pe situatia in care se marcheaza de peste 3,5 ori - cota 2,32. Un scenariu mai defensiv este insa mai probabil, daca se ia in calcul si faptul ca echipele se cunosc deja mai bine si incearca sa se evite erorile in aparare - cota 1,62 pentru mai putin de 3,5 goluri pe durata partidei.

Tot marti seara, Atletico Madrid are misiune usoara cu FC Rostov (cota 1,11 contra cota 21,00!), Basel primeste acasa pe PSG (cota 6,00 pentru o posibila victorie a elvetienilor, in timp ce francezii au cota 1,55), iar Napoli merge in vizita la Besiktas, intr-un meci de 1-X-2. Napoli este favorita, insa nu trebuie sa uitam ca in tur italienii au cedat acasa cu 2 la 3, dupa ce au fost condusi si cu 0-1 si 1-2.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ