Parlamentul a încuviinţat starea de alertă, cu 372 de voturi ”pentru”

| 20 mai, 16:38

Parlamentul a încuviinţat, miercuri, starea de alertă pentru 30 de zile pe întreg teritoriul ţării, cu 372 de voturi ”pentru” şi 37 ”împotrivă”.

Camera Deputaţilor şi Senatul, reunite, miercuri, în şedinţă comună, au încuviinţat instituirea stării de alertă pe întreg teritoriul ţării pentru 30 de zile.

Din totalul de 465 de deputaţi şi senatori au votat 417, astfel 372 ”pentru”, 37 ”împotrivă”, 6 abţineri, iar doi parlamentari nu au votat.

Hotărârea de Guvern prin care se instituie starea de alertă, începând cu 18 mai, a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Printre măsurile prevăzute sunt obligativitatea purtării măştilor, interdicţia de a circula, în localităţi, în grupuri mai mari de trei persoane care nu sunt din aceeaşi familie, interzicerea mitingurilor şi concertelor, suspendarea zborurilor şi menţinerea mai multor puncte de frontieră închise, dar şi suspendarea cursurilor şcolare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ