Parlamentul ar putea avea spa, piscină şi sală de fitness

| 17 oct, 2013

Secretarul general adjunct al Senatului, Dan Mihalache, a venit cu o idee nouă care să genereze profit pentru Parlament. În subsolul instituţiei să se deschidă, într-un spaţiu deja amenajat, un centru spa cu piscină şi fitness.

„La subsol există un spaţiu amenajat ca piscină şi spa nu de acum, ci undeva din anii 2000 - 2000 şi ceva, deci nu e al nostru. Aici sunt două opţiuni: ori îl lăsăm să se degradeze în continuare, ceea ce, după părerea mea, reprezintă bani publici aruncaţi pe fereastră, ori găsim o formulă de a-l externaliza printr-o licitaţie transparentă şi de a face din el un centru care să funcţioneze pe baze comerciale. Subliniez, nu e vorba de un privilegiu, pentru Senat, senatori, ci de un centru care ar putea foarte bine, având şi acces exterior din clădire, să funcţioneze pe baze comerciale şi să aducă bani pentru Parlament“, a afirmat Dan Mihalache, potrivit adevărul.

Secretarul deja se gândeşte la dezvoltarea unei afaceri care poate să atragă peste 2000 de persoane, atât din interior, cât şi din exterior.

„În această clădire sunt cel puţin 2000 de persoane care lucrează, deci bănuiesc că e o piaţă foarte bună în exterior. Bănuiesc că s-ar putea găsi clienţi. Nu e o chestiune pe care să o opereze Parlamentul, care să necesite investiţii de la Parlament, ci pur şi simplu trebuie găsită o formulă pentru ca lucrurile care s-au investit deja acolo să nu se degradeze“, a mai spus Mihalache.

Iniţiatorul ideii a exclus posibilitatea unui deranj al senatorilor care să-i întrerupă activitatea parlemntarilor. „Spaţiul are deschidere exterioară, iar cetăţenii pot intra direct la subsol. El stă sub cheie de zece ani şi nu a fost folosit niciodată. Lucrările sunt terminate în proporţie de 70%. Mai e nevoie de o investiţie pe care trebuie să o facă un operator privat, pentru că Parlamentul nu are bani pentru asemenea investiţie. Acolo există saună, există spaţii care se pot amenaja pentru fitness, e un centru, cred că ar fi interesant pentru un operator“, a mai adăugat Mihalache.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ