Bătaie de joc: Pasaj suprateran construit fără trotuar pentru pietoni

| 08 mai, 2014

Un pasaj construit in Ramnicu Valcea de un an nu poate fi dat in folosinta deoarece constructorul nu a prevazut si trotuare pietonale, dar a facut si alte greseli.

Autoritatile locale spera ca pe pasaj sa se poata circula din luna iulie, altfel firma constructoare ar putea fi data in judecata, transmite Digi 24.

De asemenea, angajatii primariei nu au trecut in studiul de fezabilitate reteaua de gaze, astfel ca firma de constructii a cerut amanarea termenului de predare a lucrarii, care trebuia sa fie gata in luna iunie anul trecut.

Autoritatile valcene se gandesc la doua solutii pentru ca pasajul suprateran sa fie functional cat mai rapid - fie constructia unei rampe din bugetul local, pentru pietoni, fie renuntarea definitiva la trotuarul pietonal si pasajul sa fie folosit doar de masini.

Pasajul costa 34 de milioane de lei, bani proveniti din fonduri europene.

Tag-uri: pasaj, Rm. Valcea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ