Patru tone de carne de la Avicola Călăraşi, retrasă de la comercializare

| 04 noi, 2013

Inspectorii sanitar-veterinari suceveni au pus sub sechestru aproximativ 3,7 tone de carne de pui de la Avicola Călăraşi, fiind suspectată a fi neconformă.

Controalele, efectuate la solicitarea prefectului, au vizat supermarketurile, spitalele şi unităţile şcolare ce au cantine proprii. Sinescu a precizat că 3,47 de tone de carne de pui au fost retrase de la ''Selgros'', ce comercializase deja 12,5 tone din aceleaşi loturi, 108,5 kilograme de la ''Carrefour'' şi 97 de kilograme de la Centrul Şcolar ''Sf. Andrei'' din Gura Humorului, potrivit RomâniaTv.net.

Prefectul a spus că, în urma analizelor ce se vor face, se va stabili dacă aceste cantităţi de carne sunt cu probleme, scrie Agerpres.

''Avicola'' Călăraşi este implicată într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la câteva zeci de milioane de euro, procurorii DNA instituind sechestru asupra conturilor şi bunurilor companiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ