Pavel Badea, candidatul PNL pentu funcţia de primar al Craiovei

| 26 noi, 19:55

Conducerea PNL Dolj l-a prezentat, joi seara, pe fostul fotbalist Pavel Badea, în prezent consilier local la Craiova, drept candidatul partidului pentru funcţia de primar al municipiului Craiova la alegerile din 2016, transmite Agerpres.

Deputatul Mihai Voicu, co-preşedinte al PNL Dolj, a afirmat că în acest moment scena politică din România este supusă unor schimbări profunde, iar desemnarea lui Pavel Badea drept candidatul liberalilor la Primăria Craiovei vine să consolideze opţiunea PNL de a se ralia acestor schimbări. 

"Dragă Pavel, eu cred că putem spune că eşti viitorul primar al Craiovei. Scena politică este supusă unor schimbări în aceste zile: sunt schimbări profunde pe care fiecare politician trebuie să le înţeleagă. Cred că în această conjunctură de schimbări politice candidatura lui Pavel Badea vine să consolideze opţiunea noastră pentru a ne alia acestor schimbări. Pavel Badea, înainte a de a fi om politic, este un craiovean autentic, iar înainte da fi membru al PNL, este un membru al comunităţii. De aceea este mai degrabă candidatul craiovenilor decât candidatul PNL. Dincolo de susţinerea pe care o are din partea PNL, suntem convinşi că Pavel Badea are susţinerea a numeroşi craioveni din toate mediile profesionale", a spus Mihai Voicu. 

Pavel Badea a afirmat că a fost desemnat candidatul PNL pentru funcţia de primar al Craiovei în urma unui sondaj realizat de către organizaţia judeţeană Dolj, iar în urma unei discuţii cu co-preşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care l-au asigurat de toată susţinerea, a decis să se angajeze în 'această luptă'. 

"În urma sondajului realizat de PNL, eu am ieşit primul pe listă (n.red.: ceilalţi doi membri PNL înscrişi în cursă au fost consilierul local Dan Cherciu şi Eugen Călinoiu, fost director al DGFP Dolj). Am solicitat partidului să îmi dea posibilitatea să analizez şansele pentru a vedea dacă am susţinerea totală a familiei pentru decizia finală. În urma unei discuţii cu preşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care m-au asigurat că sunt alături de mine şi mă vor susţine în toate obiectivele pe care le voi întreprinde la nivel de comunitate, am decis să mă angajez în această luptă. Următorul guvern ar putea fi un guvern liberal şi a avea un primar care să aibă sprijinul Guvernului nu este deloc puţin. De aceea cred că decizia pe care am luat-o este una bună şi sper să fie un câştig", a spus Badea. 

La eveniment au fost prezenţi parlamentarii de Dolj ai PNL, consilierii judeţeni, membrii din conducerea organizaţiei şi mass-media. Lansarea oficială a lui Pavel Badea va avea loc pe 4 decembrie la Centrul Multifuncţional din Craiova. 

Joi, în plenul şedinţei Consiliului Local Craiova, consilierul local PNL Dan Cherciu, unul dintre cei trei membri PNL înscrişi în cursa pentru desemnarea candidatului liberal la Primăria Craiova, a anunţat că demisionează din PNL precum şi din funcţia de consilier local. 

Dan Cherciu a declarat ulterior presei că motivul pentru care a demisionat din PNL este rezultatul sondajului intern realizat în interiorul PNL Dolj în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de primar al Craiova în care s-a plasat pe ultima poziţie ca procente după fostul fotbalist Pavel Badea şi Eugen Călinoiu, fost director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj. 'Mi s-a părut suspect că am cerut să văd cum s-a desfăşurat cercetarea şi am fost refuzat. Am primit doar rezultatele', a declarat Cherciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ