PAVEL BARTOŞ, decizie RADICALĂ! Toată lumea este SURPRINSĂ

| 16 iul, 11:29

Actorul Pavel Bartoș ajunge și în online. Acesta și-a lansat un canal de YouTube pe care are conținut special creat și este primul pas spre lansarea unei case de producție care se va numi Comic Entertainment. Are și două filmulețe, o parodie pentru Eurovision, și prima parte dintr-un clip mai amplu, Cină romantică, scrie paginademedia.ro.

Ce este noul proiect? „E un proiect pe care mi-l doresc să fie de viitor și să ” lansez” astfel pe “orbită” casa mea de producție, care chiar așa se va numi: Comic Entertainment”, a explicat Pavel Bartoș într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro. Începutul va fi cu filmulețe scurte, amuzante, lansate pe canalul de YouTube (Pavel Bartoș), iar pe viitor plănuiește și un film de lung metraj, piese de teatru și producție TV. Cine l-a îndrumat sper acest proiect? Colegul Smiley.

„În ceea ce priveşte demersul meu online, trebuie să-i mulțumesc lui Smiley. El m-a împins de la spate să fac acest canal de YouTube şi nu numai, fiind un tip ceva mai vizionar în astfel de domenii”, a explicat Bartoș

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ