PDL: Mircia Muntean şi-a pierdut calitatea de membru al partidului în urma condamnării

| 18 iul, 2013

Deputatul Mircia Muntean şi-a pierdut calitatea de membru al PDL ca urmare a condamnării de către ÎCCJ la patru ani de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, a anunţat Partidul Democrat Liberal.

''Deputatul Mircia Muntean şi-a pierdut calitatea de membru al PDL ca urmare a unei condamnări penale în primă instanţă. Potrivit statutului Partidului Democrat Liberal, articolul 20, litera e, şi Codului de etică al PDL orice condamnare penală conduce automat la pierderea calităţii de membru de partid'', se arată într-un comunicat al PDL.

Deputatul PDL Mircia Muntean, fost primar al municipiului Deva în perioada 1996 - 2012, a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la patru ani de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, într-un dosar din 2004, în care a fost acuzat că a încheiat tranzacţii ilegale de terenuri cu un traficant de maşini de lux.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ