Pensiile militare de stat, majorate cu cinci procente de anul viitor

| 10 dec, 15:57

Pensiile militare de stat vor fi majorate cu cinci procente în anul 2016, conform unei ordonanțe de urgență adoptate, miercuri, de Guvern, la propunerea Ministerului Apărării Naționale (MApN).

"La propunerea Ministerului Apărării Naționale, Guvernul României a aprobat miercuri, 9 decembrie, prin Ordonanța de Urgență privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum și unele măsuri fiscal-bugetare, prin derogare de la prevederile art. 59 alin. (1) din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, ca în anul 2016 pensiile militare de stat să se majoreze cu 5 procente", se arată într-un comunicat transmis, joi, de MApN.

Astfel, se asigură pensionarilor militari un tratament echitabil și nediscriminatoriu în relația cu cei din sistemul unitar de pensii publice, prin indexarea pensiilor cu același procent, a mai precizat MApN.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ