Percheziții ale DNA Ploiești în București, Ilfov și Vâlcea. O descindere a avut loc în incinta unei instituții publice

| 15 noi, 09:35

Procurorii DNA Ploiești efectuează, marți dimineață, patru percheziții la adrese din municipiul București și din județele Ilfov și Vâlcea, una dintre descinderi vizând sediul unei instituții publice.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DNA, procurorii fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2008—2015, a unor infracțiuni de corupție.

Perchezițiile sunt efectuate într-o locație din incinta unei instituții publice, dar și la domiciliile unor persoane fizice, se arată în document.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei 'Vlad Țepeș'.

Surse judiciare au declarat că procurorii DNA Ploiești fac percheziții la sediul Autorității Electorale Permanente.

Dosarul vizează suspiciuni privind săvârșirea unor fapte de corupție, respectiv spălare de bani și trafic de influență, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ