Percheziţii într-un dosar cu prejudiciu de 9 milioane de euro. Un om de afaceri se numără printre cei vizaţi

| 10 mar, 08:11

Poliţiştii au descins în această dimineaţă la 88 de societăţi comerciale din Bucureşti, dar şi din alte zece judeţe, într-un dosar în care prejudiciu se ridică la 9 milioane de euro. Printre persoanele vizate de percheziții se află și omul de afaceri Georgică Cornu.

"Perchezițiile se desfășoară pe raza municipiului Bucureşti și a 10 judeţe (Mehedinţi, Timiş, Arad, Bihor, Hunedoara, Gorj, Caraş-Severin, Vâlcea, Dolj și Dâmboviţa), la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani şi la sediile sociale ale societăţilor administrate de acestea, urmând a fi puse în aplicare 49 de mandate de aducere.

La activități participă 300 de polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Mehedinți, Timiș, Arad, Bihor, Hunedoara, Gorj, Caraş-Severin, Vâlcea, Dolj și Dâmboviţa", potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.


Anchetatorii investighează suspiciuni de spălare de bani şi evaziune fiscală, iar prejudiciul se ridică la 9 milioane de euro. Aproape 50 de suspecţi urmează să fie aduşi la audieri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ