Percheziţii DNA la Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanţelor

| 17 apr, 14:36

Sunt percheziţii DNA la domiciliul lui Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanţelor, anunţă Realitatea Tv. Acesta este vizat într-un dosar de corupţie.

Sebastian Vlădescu a îndeplinit funcția de ministru de Finanțe de două ori, în Guvernul Tăriceanu și în Guvernul Boc, în perioada 2005-2007. Acesta a tergiversat, după toate aparențele, listarea Fondului Proprietatea, înființat în 2005, la Bursa de Valori.

In cei doi ani o cantitate importantă de titluri de despăgubire a fost transferată de la proprietarii averilor confiscate la cumpărătorii de titluri. Aceștia s-au îmbogățit subit odată cu listarea FP la Bursă. Fondului i-au trebuit nu mai puțin de cinci ani să fie listat la BVB, timp în care marea parte a titlurilor a trecut pe sume de nimic de la proprietarii averilor confiscate la investitorii în titluri ieftine.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ