Percheziţii în Argeş, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 13 milioane de lei

| 25 noi, 09:28

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează, miercuri, 34 de percheziţii în judeţele Argeş, Vâlcea, Olt, Ilfov şi Iaşi şi în municipiul Bucureşti.

Acţiunile au loc într-un dosar penal pentru probarea activităţii infracţionale a 19 persoane, bănuite că au prejudiciat bugetul de stat cu 13 milioane de lei prin evaziune fiscală şi spălare de bani.   Suspecţii sunt bănuiţi că în perioada 2009-2015 s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului de stat prin interpunerea în circuitul economic a unor societăţi comerciale fantomă.

Oamenii legii vor pune în aplicare 34 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul din Piteşti al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri.  La  acţiune care beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii participă şi poliţişti din Vâlcea, Olt, Iaşi, Bucureşti şi luptători din Argeş ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ