Percheziţii în Gorj şi Iaşi la persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciu: circa 4 milioane lei

| 21 ian, 08:35

Poliţiştii specializaţi în investigarea infracţiunilor economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează joi dimineaţa 22 de percheziţii la persoane care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 4.000.000 de lei, prin evaziune fiscală, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul IPJ Gorj, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea procurorilor, efectuează 22 de percheziţii, în două cauze penale, la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane din judeţele Gorj şi Iaşi, bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală. 

"Din cercetări a reieşit că în perioada 2010 - 2014, administratorii a trei societăţi comerciale din Gorj ar fi efectuat operaţiuni fiscale nereale, simulând achiziţii de deşeuri feroase de la societăţi comerciale din judeţul Iaşi. Prejudiciul creat prin desfăşurarea acestei activităţi infracţionale este de aproximativ 4.000.000 de lei. 10 persoane vor fi aduse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Aceste activităţi sunt efectuate cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi şi al lucrătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Gorj şi Iaşi", se menţionează în comunicatul de presă. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Serviciului Român de Informaţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ