Percheziţii în Mehedinţi şi Dolj; DNA cercetează fapte de corupţie săvârşite de şefi de instituţii

| 02 apr, 2014

Procurorii anticorupţie efectuează, miercuri dimineaţă, percheziţii la peste 20 de adrese din municipiile Orşova, Drobeta Turnu Severin şi Craiova, între care sediile unor instituţii publice şi ale unor societăţi comerciale, potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Cercetările au legătură cu o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârşirii, în perioada 2012-2013 şi în luna ianuarie 2014, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către funcţionari publici cu funcţii de conducere în plan local, precizează DNA.

'În acest moment, în cauză se efectuează urmărirea penală prin raportare strict la fapte, nefiind începută urmărirea penală faţă de vreo persoană', mai precizează DNA.

Anterior, surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că se fac percheziţii şi în judeţul Caraş-Severin. 

Procurorii anticorupţie au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Tag-uri: DNA, perchezitii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ