Peste 900 de candidaţi înscrişi în programul de internship lansat de Guvern

| 08 iul, 2013

Peste 900 de candidaţi s-au înscris pentru programul de internship lansat de Guvern, iar 75 dintre aceştia au fost selectaţi în vederea unui interviu ulterior, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a premierului Victor Ponta.

Primul program de internship din administraţia centrală a fost lansat pe 15 iunie de către Guvern. Programul se adresează studenţilor cu rezultate deosebite, tinerii selectaţi urmând să fie repartizaţi, în funcţie de competenţe, la Cancelaria primului-ministru sau la Secretariatul General al Guvernului, potrivit Agerpres.

Pentru a fi incluşi în Programul [email protected], tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii de eligibilitate: să deţină cetăţenia română; să aibă vârsta de până la 25 de ani la momentul debutului programului; să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă; să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională; să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design).

Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor a fost 1 iulie.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ