Pete Sampras nu are de gând să devină antrenor: Nu este pentru mine

| 24 ian, 2014

Americanul Pete Sampras, unul dintre jucătorii de legendă ai tenisului mondial, nu intenţionează să calce pe urmele lui Boris Becker, Ivan Lendl sau Stefan Edberg, alte foste glorii ale sportului alb care au devenit antrenori, transmite Agerpres.

'Nu, nu şi nu. Nu este pentru mine', a răspuns răspicat Sampras, chestionat pe această temă, vineri la Melbourne, în cursul unei conferinţe de presă în cadrul Openului Australiei.

'Câţiva băieţi mi-au cerut să-i antrenez. Însă călătoriile, să fiu mereu pe drum, să fac tot ceea ce fac ei, nu mă interesează', a adăugat californianul, retras din activitate în urmă cu 12 ani.

În acest sezon, Ivan Lendl îl antrenează pe britanicul Andy Murray, Boris Becker se ocupă de sârbul Novak Djokovic, în timp ce Stefan Edberg colaborează cu elveţianul Roger Federer.

Pete Sampras, în vârstă de 42 ani, care are în palmares 14 titluri de Mare Şlem, a recunoscut că are şi unele regrete după ce a agăţat racheta în cui.

'Îmi lipsesc ultimele weekend-uri de Mare Şlem, emoţia, jocul. Însă stresul şi presiunea nu îmi lipsesc', a adăugat americanul.

Tag-uri: pete sampras
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ