Petiţie pentru sistem de SIGURANȚĂ LA METROU

| 14 dec, 09:34

11.000 de oameni au semnat deja o petiţie prin care cer ca în staţiile de metrou din Bucureşti să fie instalate panouri de siguranţă, după incidentul de marţi seară, când o tânără a fost împinsă în faţa garniturii de metrou în staţia Dristor 1 şi a murit.

Este vorba despre structuri transparente, din sticlă securizată sau din plexiglas, pe toată lungimea peronului. Acestea ar avea uşi de acces care s-ar deschide doar când trenul este oprit în staţie.

Oamenii propun ca, în cazul în care nu există suficiente fonduri pentru scuturi, să fie montaţi senzori în dreptul staţiilor, care să ducă la oprirea curentului când detectează mişcare.

De asemenea, semnatarii solicită montarea unor camere de supraveghere performante, cu rezoluţie mare, pentru „identificarea mai uşoară a persoanelor periculoase ce atentează la bunurile si viaţa călătorilor”.

Petiţia a fost iniţiată după ce o tânără în vârstă de 25 de ani a fost ucisă marţi seară, în staţia de metrou Dristor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ