Petr Cech înainte de meciul cu Steaua: Chelsea este sub presiune

| 30 sep, 2013

Echipa Chelsea Londra a ajuns la Bucureşti pentru întâlnirea de marţi cu Steaua Bucureşti, meci contând pentru grupa E a Ligii Campionilor, fără unul dintre jucătorii de bază, Eden Hazard, accidentat. După înfrângerea din prima etapă cu elveţienii de la Basel, londonezii sunt obligaţi să bată pentru a nu îşi diminua şansele de calificare.

"Trebuie să cîştigăm, avem nevoie de cele trei puncte. Nu e o dramă să pierzi un meci în grupă dacă le cîştigi pe celelalte. Avem nevoie de 11 puncte ca să fim siguri că ajungem în optimi. Nu contează în ce ordine obţinem aceste puncte. Evident că sîntem puţin sub presiune după ce am pierdut cu FC Basel, dar mai avem cinci meciuri şi dacă le cîştigăm pe toate, vom ajunge în optimi", a declarat portarul londonezilor Petr Cech.

Chelsea Londra este antrenată de celebrul Jose Mourinho. Din lotul deplasat la Bucureşti lipseşte Eden Hazard, unul dintre jucătorii de bază ai echipei britanice.

În prima etapă a grupei E, Steaua a pierdut în deplasare, 0-3, la Schalke din Germania, iar Chelsea a fost învinsă acasă, 1-2, de către FC Basel din Elveţia.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ