Pirotehniştii au detonat o valiză suspectă lăsată lângă o unitate bancară

| 01 noi, 2013

Echipele de pirotehnişti ale Poliţiei Prahova au intervenit, vineri după-amiază, pentru detonarea unei valize suspecte lăsată lângă vitrina unei bănci din Ploieşti, în urma detonării constatând că valiza era plină cu hârtii şi identificând un suspect minor care ar fi lăsat-o acolo.

Echipele de pirotehnişti ale Poliţiei Prahova au fost alertate, vineri după-amiază, după ce, lângă vitrina unei bănci situate pe Bulevardul Republicii, în apropiere de centrul Ploieştiului, a fost observată o valiză abandonată, considerată suspectă, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, potrivit mediafax.

Conform procedurii specifice într-un astfel de caz, pirotehniştii au izolat zona şi detonat valiza, constatând că aceasta conţinea hârtii.

În urma operaţiunii, unul dintre geamurile care compun faţada sediului băncii a fost spart.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au afirmat că cei de la bancă şi-au asumat "eventualele neplăceri" produse de acţiunea pirotehniştilor şi că refacerea vitrinei va fi suportată de bancă.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar n urma primelor verificări poliţiştii au identificat un băiat, minor, care este suspectat că a lăsat valiza lângă vitrina băncii pentru a face o glumă. la ora transmiterii acestei ştiri băiatul se află la audieri, la sediul Poliţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ