Piţurcă doreşte să întâlnească Ucraina la baraj

| 16 oct, 2013

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat pentru Radio GSP că Ucraina este adversarul pe care şi-l doreşte cel mai mult la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia 2014.

Piţurcă spune că România are şanse cu fiecare dintre echipele cu care România le poate întâlni la baraj - Portugalia, Ucraina, Grecia şi Croaţia. "Avem şanse cu fiecare echipă, niciuna dintre ele nu este Olanda. M-am uitat în această dimineaţă peste adversare. Trebuie să muncim mult şi putem da lovitura. O să fim pragmatici în aceste două meciuri, nu mă interesează spectacolul. Şi Brazilia la Cupa Confederaţiilor a fost mai precaută. Şi dacă ne calificăm tot se va spune că am avut noroc sau ceva.ortugalia este cea mai periculoasă, apoi Grecia, chiar dacă lumea spune că e cel mai uşor adversar. Au mare experienţă. Croaţia şi ea cu experienţă, cu un recul. Ucraina este bună în ofensivă, a progresat. Însă cam ăsta e clasamentul, Portugalia, Grecia, Croaţia, Ucraina", a declarat selecţionerul, pentru sursa citată.

Tragerea la sorţi pentru baraj va avea loc pe 21 octombrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ