Plaja care străluceşte mai puternic decât cerul înstelat

| 23 ian, 2014

Cei care se gândesc să meargă în vacanță în Insulele Maldive vor avea parte de o priveliște uimitoare. Situată la sud-vest de India, micuța țară își întâmpină oaspeții cu adevărate surprize.

Însă, de departe cea mai interesantă surpriză este reprezentată de către plaja și de către apa care strălucesc pe întuneric, potrivit sploid.com.

„Vinovat” de acest lucru este fitoplanctonul bioluminescent, care le oferă celor care pășesc pe plajă o senzație deosebită. Lumina produsă de fitoplancton seamănă cu un cer cu milioane de stele, care nu se află pe cer, ci pe pământ, iar cei care au văzut deja acest fenomen, s-au declarat fascinați.

De asemenea, în timpul fluxului, plaja se umple de fitoplancton și este luminată de milioanele de plante, iar pașii celor care merg pe nisip rămân imprimați și strălucesc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ