Plumb: Nu e cazul ca USL să se împiedice de Roşca Stănescu

| 26 mai, 2013

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat că senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a fost "total incorect" prin declaraţiile făcute la adresa lui Victor Ponta, afirmând că, indiferent ce simţi şi ce gândeşti, atunci când nu ai viziune nu ai dreptul să spui ceea ce a spus Roşca Stănescu.

"Aşa cum a declarat şi preşedintele PSD, Victor Ponta, sigur că, în momentul în care progresezi, în alianţă este nevoie de câteva repere de care trebuie să te legi pentru că intri într-un joc care este supus unor anumite reguli. Era nevoie de o revizuire astfel încât să stabilim criteriile clare, necesare pentru a continua această alianţă care cu siguranţă va fi o Uniune stabilă, solidară, pentru că trebuie să ne respectăm angajamentele pe care ni le-am asumat ca Uniune Social Liberală şi pentru care am primit votul românilor, inclusiv în decembrie anul trecut", a mai declarat Rovana Plumb.

Liderii PSD, în frunte cu premierul Victor Ponta, au cerut partenerilor din USL să îl excludă din PNL pe senatorul Sorin Roşca Stănescu, ca urmare a declaraţiilor repetate ale acestuia împotriva PSD şi a prim-ministrului. Liberalii, însă, nu au luat nicio decizie tranşantă, Crin Antonescu spunând doar că de acum încolo nu vor mai fi tolerate atacuri ale liberalilor la adresa partenerilor social-democraţi.

Premierul Victor Ponta declara că protocolul USL trebuie rediscutat în urma situaţiilor noi şi tensionate apărute după criticile repetate la adresa sa formulate de către senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, deoarece este nevoie de negocierea unor mecanisme de întărire a solidarităţii.

În urmă cu câteva zile, Victor Ponta spunea că va discuta, sâmbătă, cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, menţionând că soluţiile cele mai bune vor fi găsite şi menţionând, pe de altă parte, că până acum nu a considerat că este cazul de remanieri în Guvern.

Referitor la protocolul USL, Ponta a declarat că "toate lucrurile sunt bune", dar că vor fi aduse "îmbunătăţiri necesare" pentru ca activitatea de guvernare să fie mai eficientă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ