PNL acuză PSD că pregătește o nouă amnistie: ”A tuturor celor care au construit ilegal pe malul mării!”

| 24 iun, 18:49

 

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a declarat miercuri că PSD pregăteşte, printr-un proiect de lege adoptat de Senat, "o amnistie a tuturor celor care au construit ilegal pe malul mării".

 

 

 

"O nouă săptămână dificilă în Parlament în care PSD continuă să apere mafia evazioniştilor fiscali. Este a cincea săptămână în care PSD refuză să pună în dezbatere şi la vot acel proiect de amnistiere a evazioniştilor fiscali.(...) O să vă spun cu ce se mai ocupă PSD în Parlament. Ieri au adoptat la Senat un proiect de lege pentru salarizarea poliţiştilor, un subiect foarte important. În acest raport este prins, aşa ascuns, un amendament semnat de senatorul PSD Eugen Teodorovici, care, practic, spune că toate construcţiile ilegale, fie că vorbim de beach baruri, fie de restaurante amplasate pe plaje şi care au fost construite fără autorizaţie de construcţie, nu mai reprezintă infracţiune, ele pot funcţiona în continuare până la autorizare şi nu pot fi demolate. Legea 50 este foarte clară - acolo unde se fac lucrări de construcţie fără autorizaţie de construire se săvârşeşte o faptă penală şi, în plus, dosarul penal este urmat de demolare", a spus Roman la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.
El a adăugat că în spatele acestui amendament stă o anchetă penală, începută în judeţul Constanţa, unde a fost identificate 140 de beach baruri transformate în restaurante care funcţionează ilegal, fără autorizaţie de construire pe plajă.
"Şi de această dată există o strânsă cauzalitate între iniţiatori şi unii administratori de aceste beach baruri, restaurante, care ar fi trebuit să fie demolate, iar, practic, prin acest proiect de lege trecut ieri de senat, PSD mai pregăteşte o amnistie a tuturor celor care au construit ilegal pe malul mării şi îşi desfăşoară activitatea. În plus, este blocată o anchetă penală aflată în cercetare in rem. În timp ce acuză diverse tunuri date de guvernarea liberală, adevăratele tunuri se dau în Parlament de către PSD, prin legi care dau drepturi doar evazioniştilor, legi care dau puteri doar mafiei imobiliare", a menţionat Roman.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ