PNL şi USR au depus moţiunea simplă pe justiţie „PSD stăpânul justiţiei?! Chiar aşa…”

| 05 sep, 13:36

PNL şi USR au depus, marţi, moţiunea simplă pe justiţie, intitulată „PSD stăpânul justiţiei?! Chiar aşa…”, a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, cerând PSD să renunţe la politizarea justiţiei şi să îl demită pe ministrul justiţiei Tudorel Toader.

„PNL împreună cu USR depun astăzi moţiunea simplă pe justiţie intitulată „PSD stăpânul justiţiei?! Chiar aşa....”. Prin această moţiune atragem atenţia la întoarcerea la vechile metehne PSD-iste de pe timpul lui Adrian Năstase – Rodiac Stănoiu, dăunează grav intereselor României şi oamenilor (...) vă solicităm prin această moţiune să renunţaţi la politizarea justiţiei. Nu vă mai ocupaţi doar de interesele intractorilor, (...) şi dacă nu sunţeţi în capabili să faceţi acest lucru, ministrul justiţiei să plece”, a declarat liderul Grupului PNL, deputatul Raluca Turcan, în plenul Camerei Deputaţilor.

 

PNL a stabilit, sâmbătă, la Neptun, priorităţile legislative pentru sesiunea de toamnă, printre care „stoparea creşterii aberante a salariului minim”, eliminarea ajutorului social pentru persoanele care refuză un loc de muncă, interzicerea traseismului şi introducerea votului electronic.

„Avem un proiect pentru eliminarea ajutorului social pentru persoanele care refuză un loc de muncă conform pregătirii sale, un proiect foarte bine primit de societate şi un proiect care penalizează nemunca în societatea românească. Un al doilea proiect important pentru PNL încearcă stoparea creşterii aberante a salariului minim pentru că se pierd foarte multe locuri de muncă în ţara asta prin creşterea din pix a salariului minim”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu, la finalul şedinţei BPN a partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ