Poți avea casa, mașina și viața la care visezi, cu Studio 20!

| 09 noi, 16:56

Indiferent dacă îți dorești casă, mașină, haine și bijuterii scumpe sau vacanțe exotice, trebuie să te asiguri că ai venituri pe măsură. Iar succesul nu vine peste noapte fără pic de muncă depusă, însă nici nu trebuie să te stresezi ani de zile muncind cu mult peste 8 ore pentru a ajunge la nivelul de confort și de trai la care visezi.

Studio 20 este soluția! Începe o cariera ca model de videochat și vei descoperi cum câștigurile financiar te vor

Studio 20 activează în domeniul videochat-ului de peste 20 de ani, fiind studio-ul de top atât în România, cât și la nivel internațional. Cu numeroase premii câștigate la festivaluri internaționale de profil și numeroase sedii atât în țară, cât și în străinătate, experiența își spune cuvântul când vine vorba de performanță și succes în acest domeniu. Astfel, se asigură condiții optime, chiar cu mult peste așteptări, pentru ca modelele de videochat să obțină câștiguri excelente și să își realizeze visurile și obiectivele.

Chiar dacă începutul poate părea greu ca model de videochat, mai ales dacă nu ai experiență anterioară, Studio 20 te ajută să faci pașii necesari pentru a excela! Vei avea o perioadă de training în cadrul căreia vei afla diverse trucuri și sfaturi utile, vei primi indicații practice (în special în timpul sesiunii foto de la consilierii de imagine dedicați), vei primi îndrumări referitoare la utilizarea corectă a aparatelor tehnice și video și te vei familiariza cu site-urile pe care vei lucra.

În plus, nu trebuie să îți faci griji cu privire la primele venituri. Chiar dacă ești la început, în primele 3 luni vei obține un venit minim garantat de 1000$. La acesta se adaugă comisionul de bază de 50%, iar ulterior, și alte comisioane, precum 5% pentru 100 de ore active, 5% pentru câștiguri minime de 15.000$, 5% pentru un comportament online exemplar, 5% pentru colaborare pe termen lung. Mai mult, pentru a încuraja colaborarea pe termen lung, poți beneficia de bonusuri de fidelitate calculate după 12 luni de activitate în funcție de veniturile totale obținute.

Un alt beneficiu esențial pentru obiectivele tale mai costisitoare îl reprezintă posibilitatea de a accesa un credit fără dobândă și fără comisioane, direct de la Studio 20. Această opțiune devine disponibilă după 3 luni de activitate, iar ratele vor fi reținute automat din veniturile lunare obținute de model. Este o modalitate extrem de avantajoasă față de creditele oferite de bănci sau IFN-uri, întrucât nu implică niciun cost suplimentar, nici când primești creditul, nici ulterior.

Desigur, menționăm pe scurt și alte aspecte care contribuie la mediul de lucru optim: echipă tânără, profesionistă, axată pe performanță și dornică să ajute în caz de nevoie, program de lucru flexibil (ture ziua, seara sau noaptea) și posibilitatea de a lucra de la unul din sediile Studio 20 sau chiar de acasă. Este jobul ideal pentru studente, dar și pentru persoanele care vor un program flexibil astfel încât să dedice mai mult timp hobby-urilor sau altor activități personale.

O carieră ca model de videochat în cadrul Studio 20 îți va permite să te bucuri din plin de viață! Nu va trebui să îți mai faci griji cu privire la situația financiară; din contră, vei avea posibilitatea și libertatea să te răsfeți oricând, cu lucruri mici sau mari, grație veniturilor excepționale obținute chiar din primele luni de activitate! Nu aștepta până la a doua tinerețe și realizează-ți toate visurile acum – casă, mașină, vacanțe, orice îți dorești se transformă în realitate, cu Studio 20.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ