Poliția Română, milioane de euro pentru repatrierea românilor extrădați

| 12 ian, 17:49

Poliția Română a semnat un acord-cadru pentru o perioadă de doi ani în valoare totală de 11.8 milioane de euro cu mai multe companii, printre care Tarom, Eximtur și Perfect Tour, pentru serviciile necesare repatrierii a 5.600 de cetățeni, precizează stiridiaspora.com.

În cadrul acestui acord, 5.600 de bilete vor fi achiziționate pentru cei extrădați, plus un număr dublu de bilete pentru forțele de poliție.

Cea mai mare valoare a contractului, în valoare de 3.550.000 de euro, a fost semnat cu agenția Olimpic International Turism, care va asigura bilete pentru șapte destinații, și anume Lisabona, Bruxelles, Barcelona, Madrid, Frankfurt, Munchen și Praga.

International Olimpic Turism a câștigat, de asemenea, un contract în valoare de 1.430.000 de euro, care acoperă transporturile spre 34 de orașe din lume.

Un alt contract important, în valoare de 2.550.000, de euro a fost câștigat de agenția de turism Danco Pro Communication, care va oferi bilete pentru opt destinații, inclusiv Amsterdam, Londra Monte Carlo (prin Nisa), Roma, Milano și Paris.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 ian, 19:36
white fox
walk
astia nu pot fi repatriati decit cu avioanele pe banii contribuabililor?cu trenu ar fi mai ieftin sau pe jos...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ