Poliţia Română, MESAJ cutremurător după atacul fără precedent de la Brăila

| 12 noi, 10:20

Un atac fără precedent s-a petrecut, duminică după amiază, la Brăila. Un tânăr de 20 de ani a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat intenționat cu mașina în mall-ul din oraș. Pe drum, până acolo, a mai lovit doi oameni. În total, 10 persoane au fost rănite, între care și 2 copii, de 11, respectiv 13 ani.

Într-o postare pe Facebook, Poliţia Română a atras atenţia asupra pericolelor la care se expun cei care consumă droguri şi alcool. Când tânărul fost testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, există suspiciunea că ar fi consumat şi droguri.

"Chiar dacă în ultimele zile am mai glumit.... cu drogurile și cu alcoolul nu e de joacă! Astăzi, în Brăila, un tânăr, de 20 de ani, a vătămat 10 persoane. Când a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, acesta a indicat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei ..și pentru că există bănuiala că, înainte de comiterea faptelor, ar fi consumat și droguri, i s-au prelevat și mostre de urină. Acum, el este cercetat penal, fiind reținut, pentru 24 de ore", au scris reprezentanţii Poliţiei române, într-o postare pe Facebook. 

Mesajul este însoţit de hashtag-urile  #CuDrogurileNuEDeJoacă, #FărăAlcoolLaVolan şi #PolițiaRomână.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ