Ponta a discutat cu reprezentanţi ai Orange, Delphi şi Vinci despre investiţiile în România

| 21 iun, 2013

Prim-ministrul Victor Ponta a avut, astăzi, la Palatul Victoria, o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai companiilor Orange, Delphi şi Vinci, cu care a discutat despre dezvoltarea proiectelor pe care acestea le au în România.

"Reprezentanţii celor trei companii l-au asigurat pe primul-ministru de faptul că România este o prioritate pentru investiţiile lor viitoare şi au apreciat disponibilitatea Guvernului României de a le oferi sprijin în acest sens", menţionează sursa citată.

Preşedinte şi CEO al France Telecom, Stephane Richard, s-a declarat "extrem de mulţumit" de evoluţia pozitivă a climatului local de afaceri, afirmând că, în perioada următoare, compania pe care o reprezintă va investi în noi tehnologii şi servicii în România.

Discuţiile cu reprezentanţii Delphi au avut ca principal subiect extinderea prezenţei companiei în ţara noastră.  Întrevederile au avut loc în contextul dialogului continuu purtat de Guvern cu mediul de afaceri din România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ