Ponta: Am discutat cu Vâlcov includerea în Codul fiscal a măsurilor de sprijin pentru mame, din 2016

| 07 mar, 16:21

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, după o reuniune a femeilor din PSD, că a discutat cu ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, despre includerea în noul Cod fiscal a unor măsuri de sprijin pentru mame, care să fie aplicate din 2016.

Ponta a spus că susţine toate măsurile propuse de ministrulMuncii, Rovana Plumb,privind această temă.

Plumb a propus, în cadrul acestei reuniuni, ca din 2016 toate femeile însărcinate să beneficieze de decontarea tuturor analizelor recomandate de medici.

Ea a propus şi ca indemnizaţia mamelor aflate în concediu de maternitate să fie majorată la nivelul salariului avut înainte de concediu.

Plumb a mai propus şi ca stimulentul pentru reîntoarcerea mamei la serviciu să fie de 600 de lei dn 2016.

La rândul său, premierul Victor Ponta aprecizat că susţine aceste măsuri. ”Sunt lucruri care trebuie făcute într-o ţară care în ultimii ani a avut creştere economică, care are mai mulţi bani la buget. Orizontul de timp pentru aplicare este 2016”, a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ