Ponta: Am vrut să fiu şi eu audiat în dosarul referendumului, dar Papici a zis că îl vrea doar pe Dragnea

| 19 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că a cerut, ca premier şi preşedinte al PSD, să fie şi el audiat în dosarul privind referendumul, dar procurorul de caz, Lucian Papici, a spus că îl "vrea" doar pe Liviu Dragnea.

"Am cerut să fiu audiat, eventual să mă inculpe si pe mine domnul procuror, dar a zis că nu vrea, el pe Dragnea îl vrea", a spus premierul Victor Ponta după congresul TSD, citat de Mediafax.

Victor Ponta a menţionat că cererea pentru a fi audiat a făcut-o în calitate de premier şi de lider al PSD, precizând că poate pune la dispoziţia presei răspunsul primit de la procuror. "O să vă dau răspunsul de la domnul Papici că eu nu am nicio legătură, că pe el îl interesează Dragnea", a mai spus Ponta.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la Braşov, înainte de începerea Congresului TSD, că dosarul "Fraudă la referendum" în care este acuzat, "a pornit pe baza reclamaţiei unui mort".

Practic dosarul a pornit pe baza reclamaţiei unui mort. Adică, omul a murit în '91 sau prin '90, iar în 2012 mi-a făcut mie reclamaţie pentru că am fraudat referendumul, de la asta a pornit practic. A murit, s-a trezit în 2012 şi s-a întors înapoi", a spus Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ