Ponta: Angajarea răspunderii Guvernului se va face pe un singur proiect de lege - cel al descentralizării

| 04 noi, 2013

Angajarea răspunderii Guvernului se va face pe un singur proiect de lege - cel al descentralizării şi va avea loc până cel mai târziu pe 20 noiembrie, a anunţat luni premierul Victor Ponta.

"Am stabilit foarte clar - angajarea răspunderii Guvernului se va face pe proiectul de lege privind descentralizarea acelor instituţii care în acest moment se află în subordinea ministerelor şi vor trece la consilii judeţene sau consilii locale. Mai este timp până pe 15 - 19 - am discutat cu dl Zgonea, o să discut şi cu dl Antonescu, când este ziua potrivită pentru programul Parlamentului, din câte ştiu eu este nevoie de şedinţă comună. Dar în mod sigur va fi până pe 20 (n.r. noiembrie) cel mai târziu", a declarat premierul Ponta, la finalul BPN al PSD.

Potrivit acestuia, este o decizie a CCR care spune foarte clar că e vorba de o lege.

"Şi e o lege foarte importantă, dar e o lege care după aceea pentru implementare necesită nişte eforturi şi haideţi să le reuşim. Adică perioada de tranziţie trebuie să fie cât mai scurtă şi să creeze cât mai puţine încurcături", a mai spus preşedintele PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ