Ponta, atac DUR la adresa PSD după numirea lui Grindeanu la ANCOM

| 24 oct, 12:36

Fostul premier Victor Ponta susţine că este bucuros că Sorin Grindeanu va ocupa funcţia de şef al ANCOM şi a anunţat că îi va acorda votul său. Cu toate acestea, fostul premier îl atacă dur pe Liviu Dragnea. "Caragiale e depăşit de Dragnea", a spus Ponta. "Jos Grindeanu, sus Grindeanu".

"De-abia aştept să-l votez pe Grindeanu la ANCOM. Eu sunt singurul care pot să-l votez fără să mă buşească râsul sau plânsul. A zis Dragnea acum 3 luni foştilor mei colegi din PSD să îl dea jos că e securist, că e vândut Sistemului, că a trădat. Eu îl votez, aşa cum l-am votat ca premier şi cum n-am votat moţiunea de cenzură, dar repet: Caragiale e depăşit de Dragnea. “Jos Grindeanu, sus Grindeanu”. Vine Dragnea mâine si spune “dragi colegi, mi-am bătut joc de voi. Nu era securist şi nu era vândut Sistemului. E un om bun”. Nu ştiu cum se mai pot uita în ochii cuiva după ce acum 3 luni băteau cuba pe-aici că l-au dat jos pe Grindeanu. În sfârşit e prima numire în Parlament care nu mai vine din Grupul de la Teleorman. Eu îl votez. Sorin Grindeanu chiar a fost un ministru în domeniu, la Comunicaţii a fost un ministru bun, i se potriveşte. Mă bucur numai închipuindu-mi faţa lui Dragnea când îl va vota mâine pe Grindeanu. E o situaţie ridicolă. Toată lumea va spune că ne batem joc. Eu sunt consecvent cu votul meu şi dorm liniştit: am votat Guvernul Grindeanu, nu am votat moţiunea, îl voi vota să fie şef la ANCOM că e bun. Dar ceilalţi de la PSD, nu aş vrea să fiu în pielea lor. Nu am nimic să îi reproşez, vreau să îi urez succes la ANCOM.", a declarat Victor Ponta la Parlament.

Tag-uri: Ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ