Ponta: cererile medicilor sunt legitime şi normale, dar trebuie găsite soluţii aplicabile

| 21 iun, 2013

Premierul Victor Ponta a anunţat că solicitările medicilor şi ale celor din sistemul de sănătate sunt legitime şi normale, dar trebuie găsită o cale de mijloc între lucrurile dorite şi soluţiile care pot fi efectiv aplicate.

"Mi se pare întotodeauna - şi am spus lucrul ăsta - că solicitările medicilor şi ale celor din sistemul de sănătate sunt legitime şi normale, evident că am încredere şi au totuşi un partener şi în ministrul Nicolăescu, şi în domnul Arafat, şi în noul şef al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate pentru a găsi soluţiile care se pot realiza. Întotdeauna trebuie găsită acea cale de mijloc între lucrurile pe care ni le dorim şi lucrurile pe care putem să le facem, Pentru toate aceste măsuri au sprijinul meu", a spus Ponta.

Cu o zi înainte, premierul Ponta a afirmat că aşteaptă de la Ministerul Sănătăţii şi Colegiul Medicilor soluţii posibile pentru rezolvarea problemei medicilor, arătând că este nevoie de măsuri sustenabile pe termen lung care să nu afecteze creşterea economică, nu de decizii ca în cazul dublării salariilor la profesori.

"Am foarte mare încredere că dialogul între ministrul Nicolăescu, Arafat şi Astărăstoae va identifica toate acele soluţii care sunt posibile. Lucrurile care nu sunt posibile....dar există toată bună-voinţa, toată înţelegerea asupra gravităţii fenomenului" , a spus Ponta.

El a adăugat că orice soluţie bugetară trebuie discutată în Guvern, dar cu păstrarea trendului de creştere economică şi venituri suplimentare la buget prin reorganizarea ANAF, astfel încât măsurile să fie sustenabile pe termen lung.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ