Ponta: dacă SRS e în continuare senator USL, înseamnă că acordul nu mai e în vigoare

| 16 mai, 2013

Update: Dacă Sorin Roşca Stănescu este în continuare senator PNL, atunci acordul USL nu mai este în vigoare, a declarat premierul Victor Ponta. Preşedintele PSD a adăugat că există posibilitatea ca şi o parte din senatorii social democraţi să aducă critici lui Crin Antonescu.

Primul ministru a precizat că în condiţiile în care acordul USL nu se respectă, trebuie stabilite alte condiţii ale acestuia, adăugând că o variantă este aceea că şi o parte din senatorii PSD să aducă critici lui Crin Antonescu.

Victor Ponta a subliniat la televiziunea publică că " înseamnă că s-a umplut paharul, dacă ajung să spun lucrurile public". "Noi avem un acord scris pe care toţi l-am respectat. La şedinţa USL ne-am prezentat cu un dosar de declaraţii, acţiuni, legi pe care le-a sustinut împotriva guvernului senatorul Sorin Roşca Stănescu. Cel mai grav a fost o declaratia a sa în care a spus că este foarte mândru de votul din Senat în care pentru prima oară s-a creat o altă majoritate, PNL-PDL-PPDD".

"Eu nu cred, sincer, că liberalii între relaţia cu PSD şi un personaj precum Sorin Roşca Stănescu îl vor alege pe Sorin Roşca Stănescu", a mai spus Victor Ponta.

Dacă acordul nu se respectă, înseamnă că nu mai avem acord, a spus premierul. Victor Ponta a precizat că nu se pune problema să nu mai avem coaliţie de guvernare, ci că facem alt acord, în care scriem ca Sorin Roşca Stănescu are voie să ne facă în toate felurile. "Nu vreau să scoatem şi noi trei oameni să-l facă în toate felurile pe Crin Antonescu", a spus premierul, care a subliniat că nu-l interesează scuzele senatorului Sorin Roşca Stănescu.

Premierul Victor Ponta a spus pe parcursul zilei că este nemulţumit de soluţia PNL în cazul lui Roşca Stănescu, adăugând că liberalul a continuat criticile la adresa PSD, fapt care a generat cea mai mare criză a USL de la formare.
Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ