Ponta: De la mine nu veţi mai auzi nicio declaraţie de tensiune în USL

| 17 sep, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat marţi că din punctul său de vedere stabilitatea guvernării şi a USL până în 2016 este mai importantă decât eventuale declaraţii care să facă rating la televiziuni şi a precizat că din partea sa nu se va mai auzi "nicio declaraţie de tensiune în USL".

 

"De la mine nu vor mai auzi nicio declaraţie de tensiune în USL. Din punctul meu de vedere, stabilitatea guvernării şi a USL până în 2016 este mai importantă decât eventuale declaraţii care să facă rating la dumneavoastră. Din punctul de vedere al PSD, nu există decât o dorinţă foarte clară de dialog şi colaborare şi sunt convins că asta o să se întâmple până în 2016", a spus  premierul Ponta.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu are de câştigat de pe urma tensiunilor din USL, premierul a răspuns: "Da, el profită întotdeauna când este scandal. Tocmai de asta eu o să am grijă să fie pace".

În ceea ce priveşte o posibilă remaniere a Guvernului, Ponta a susţinut că nu are în vedere aşa ceva şi că este mulţumit de toţi miniştrii Cabinetului său.

"Nu am aşa ceva în vedere. Eu sunt foarte mulţumit şi de miniştrii liberali, şi de cei social-democraţi şi de cei conservatori", a afirmat Ponta.

Premierul a mai declarat că a discutat marţi la Guvern cu miniştrii şi cu toţi şefii structurilor statului care au competenţe "în domeniu" despre un grup de acţiune în special în ceea ce priveşte evaziunea fiscală, pentru că deşi există creştere economică, încasările sunt mai mici la buget, acest lucru însemnând că este "o problemă undeva". Şeful Guvernului s-a întâlnit marţi la CNAS cu reprezentanţii acestei instituţii.

Tag-uri: Guvern, usl, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ