Ponta: Deciziile importante trebuie pregătite de Guvern, dar adoptate de Parlament

| 04 sep, 2013

Premierul Ponta afirmă că deciziile esenţiale pentru ţară, precum cele privind proiectul Roşia Montană şi legea câinilor fără stăpân, trebuie să fie pregătite "tehnic" de Guvern, dar trebuie adoptate de Parlament, în urma unor dezbateri "transparente, democratice şi responsabile".

"Vreau să reiterez angajamentul nostru, acela ca deciziile cele mai importante pentru ţară să le pregătim tehnic în cadrul Guvernului, dar evident aşa cum văd că se întâmplă în toate ţările democratice când e vorba de decizii esenţiale pentru ţară, să fie adoptate în urma unor dezbateri democratice, transparente şi responsabile, în Parlamentul României", le-a spus Ponta miniştrilor prezenţi la şedinţa săptămânală a Executivului.

El a dat drept exemple în acest sens proiectul de lege privind exploatarea auriferă de la Roşia Montană şi proiectul de lege al câinilor fără stăpân, ambele fiind în prezent la Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ