Ponta, despre esplanada de la Tulcea: M-am dus cu 6 premieri şi mi-a crăpat obrazul de ruşine cum arăta

| 28 iun, 2014

Premierul Victor Ponta şi-a exprimat nemulţumirea, sâmbătă, în şedinţa de Guvern, pentru felul în care arăta esplanada de la Tulcea, pe care a vizitat-o, alături de alţi şase prim-miniştri, la sfârşitul săptămânii trecute.

'M-am dus cu şase premieri pe esplanada de la Tulcea şi mi-a crăpat obrazul de ruşine cum arăta şi câţi turişti şi toate cele... Am întrebat a cui e? Ministerul Transporturilor...', le-a spus premierul miniştrilor, sâmbătă, la şedinţa de guvern.

În acest context, Guvernul a adoptat o hotărâre privind transmiterea terenului şi a unui imobil aferent din proprietatea publică a statului şi administrarea Ministerului Transporturilor în proprietatea publică a judeţului Tulcea.

'Aşa autorităţile locale pot să acceseze fonduri pe POR şi să putem, într-adevăr, data viitoare, când organizăm o întâlnire internaţională acolo în zonă, să ne mândrim nu doar cu natura din Deltă, ci şi cu modul în care administrăm această natură şi aceste locuri', a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ