Procedura în cazul CFR Marfă va fi reluată săptămâna viitoare

| 15 mai, 2013

Procedura de privatizare la CFR Marfă va fi reluată de săptămâna viitoare, după ce va fi modificat caietul de sarcini pentru a impune condiţii de participare mai puţin restrictive, a spus premierul Victor Ponta, după ce ofertele depuse de cele trei companii precalificate au fost respinse.

''Astă-seară sau mâine dimineaţă trebuie publicat noul anunţ, în aşa fel încât săptămâna viitoare să ne întoarcem, practic, la punctul de unde suntem. Fiecare dintre cei trei participanţi avea câte o problemă în dosar şi nu se putea merge mai departe, era riscul de a fi contestat. Şi atunci am decis că aşa se face, să-i declare necalificaţi şi astăzi să reia procedura, în aşa fel încât săptămâna viitoare să poată să se califice, probabil toţi trei sau chiar mai mulţi dacă vin'', a declarat Victor Ponta.

Premierul spune că există o preocupare extraordinar de mare pe trema privatizării CFR Marfă şi speră să nu se fi pierdut decât o săptămână. Totodată, Ponta menţionează că la CFR Marfă se îmbunătăţeşte caietul de sarcini în aşa fel încât condiţiile să nu fie excesiv de restrictive.

Toate cele trei oferte depuse pentru privatizarea CFR Marfă au fost respinse de Comisia de privatizare din Ministerul Transporturilor. 

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că documentele depuse de cei trei investitori interesaţi de privatizarea CFR Marfă au fost respinse deoarece nu includeau toate elementele necesare. Ministrul a adăugat că ar demisiona doar dacă eşecul privatizării ar fi din vina sa.

Tag-uri: CFR Marfă, Ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ