Ponta despre USL: Mergem mai departe

| 07 oct, 2013

USL nu se va rupe şi va merge mai departe, a declarat luni dimineaţa Victor Ponta înainte de şedinţa USL. Această reacţie vine după ce Crin Antonescu a spus duminică la o emisiune TV că discuţia despre guvernare în termeni de "ciolan" a făcut ca situaţia economică să nu fie cea mai bună, el admiţând totodată că în cazul miniştrilor PNL există riscul unei percepţii privind lipsa de decizie.

Niciodată nu o să mă vedeţi criticând actuala guvernare, a declarat premierul Ponta făcând aluzie la desele critici ale şefului PNL şi totodată co-preşedinte al USL, Crin Antonescu. Ponta a spus că USL va merge mai departe în ciuda declaraţiilor.

La rândul său, preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a afirmat luni că a venit momentul să se pună capăt unei situaţii care trenează de ceva timp în cadrul USL şi care duce la destabilizarea alianţei, potrivit lui acesta fiind motivul reuniunii de urgenţă a conducerii USL.

Crin Antonescu a susţinut luni că popularitatea sa nu a scăzut conform ultimelor sondaje pe care le-a văzut, după ce premierul Victor Ponta a afirmat că declaraţiile împotriva guvernării ale liderului liberal nu-i fac bine şi determină scăderea acestuia în sondaje.

'Nu ştiu ce sondaje a văzut domnul Ponta. Ultimele două sondaje pe care le-am văzut eu nu arătau acest lucru, dar aceasta are mai puţină importanţă. Nu tot ceea ce facem cu gândul numai la sondaje. Dacă pentru unii guvernarea înseamnă ciolan, de exemplu, pentru domnul Sârbu, pentru mine nu înseamnă ciolan, adică sunt mici nepotriviri. Pentru că domnia sa a dat o declaraţie din care rezultă că înţelege prin guvernare ciolan', a spus Antonescu.

El a arătat că în şedinţa USL de luni se va discuta despre agenda parlamentară şi cea guvernamentală, punctând că nu are nimic de explicat social-democraţilor.

'Nu avem nimic de explicat, avem de discutat chestiuni de agendă parlamentară şi chestiuni de agendă guvernamentală', a spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ