Ponta: Îmi cer scuze bucureştenilor pentru restricţiile de circulaţie de luni şi marţi

| 22 noi, 2013

Premierul Victor Ponta le-a cerut scuze bucureştenilor pentru restricţiile de circulaţie care vor fi impuse luni şi marţi cu prilejul Summitului China-Europa Centrala şi de Est.

'Luni va începe un eveniment politic extrem de important la Bucureşti. Premierul Chinei, încă 15 alţi prim-miniştri, în jur de 1.800 de participanţi din 17 ţări la Forumul Economic. Vreau să îmi cer eu scuze locuitorilor Bucureştiului. Sigur, luni-marţi vor fi restricţii de circulaţie, de trafic impuse de condiţiile de securitate pentru şefii de guvern care participă la Bucureşti', a explicat premierul Victor Ponta.

El a susţinut însă că evenimentul pe care îl va găzdui Capitala aduce beneficii mult mai importante.

'Este un sacrificiu pe care locuitorii Capitalei îl fac. Este un avantaj pentru România de a găzdui un eveniment important din punct de vedere economic şi politic care aduce beneficii pe care le consider superioare', a punctat premierul.

Victor Ponta anunţa zilele trecute că România va găzdui săptămâna viitoare, timp de trei zile, 'una dintre cele mai mari manifestări politico-economice', referindu-se la vizita omologului său chinez în contextul Întâlnirii Prim-miniştrilor din China-Europa Centrală şi de Est şi Forumului Economic China-Europa Centrală şi de Est.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ