Ponta: La USL, când este prezent şi Crin, nimeni nu se opune cheltuielilor, doar taxelor

| 24 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a relatat că în şedinţele USL, când este prezent şi liderul PNL, Crin Antonescu, nu există opinii împotriva creşterii cheltuielilor, ci doar faţă de introducerea vreunei taxe şi a explicat că acest lucru nu este posibil decât dacă persoanele cu astfel de idei sunt în opoziţie.

"La USL, când discutăm, şi cu Crin, nu se opune niciodată la ideea să cheltuim mai mult, toată lumea se opune la ideea să mai punem vreo taxă, ceea ce, din păcate, dacă eşti la Guvern, pur şi simplu nu se poate, adică banii trebuie să-i iei de undeva ca să-i dai în altă parte. Doar dacă eşti în opoziţie poţi să fii de acord doar cu măririle de salarii şi de cheltuieli, să nu fii de acord cu taxe, că nu funcţionează", a spus Ponta.

Întrebat dacă asta înseamnă că Crin Antonescu face opoziţie Guvernului, Ponta a răspuns că bănuieşte că toată lumea face opoziţie, şi Băsescu, şi Antonescu, nefiind nicio surpriză.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ