PONTA, la doi ani de la suspendarea preşedintelui: Votul românilor a fost ignorat

| 06 iul, 2014

Ziua de 6 iulie 2012 a demonstrat ca USL "este unul dintre cele mai puternice proiecte politice din istoria democratica a tarii", a transmis premierul Victor Ponta la doi ani de la votul din Parlament in favoarea suspendarii presedintelui Traian Basescu.

Totodata, intr-un mesaj postat pe Facebook, premierul si-a exprimat regretul cu privire la faptul ca fostul lider liberal Crin Antonescu nu a dorit continuarea proiectului. "Astazi (duminica, 6 iulie - n.red.), concomitent cu sarbatoarea Zilei Justitiei, se implinesc doi ani de cand Traian Basescu a fost suspendat din functiade presedinte, prin votul Parlamentului Romaniei, pentru a doua oara.

6 iulie 2012 fost unul dintre momentele in care am demonstrat, impreuna cu Crin Antonescu si Daniel Constantin, faptul ca USL este unul dintre cele mai puternice proiecte politice din istoria democratica a tarii. Regret ca totusi Crin nu a dorit continuarea acestui proiect!", a notat Ponta. Prim-ministrul a adaugat ca romanii care au votat pentru demiterea presedintelui "au avut dreptate in decizia lor".

"Voi sustine mereu ca cei 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui Traian Basescu au avut dreptate in decizia lor de a sanctiona abuzurile presedintelui. Am respectat decizia Curtii Constitutionale cu gandul la viitorul Romaniei, chiar daca mi-a fost foarte greu sa accept ideea ca votul romanilor a fost ignorat", a continuat Ponta.

La final, Victor Ponta a amintit ca "au mai ramas doar 23 de saptamani pana cand Traian Basescu va pleca de la Cotroceni".

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iul, 2014
sorin
pacat ca referendumu a esuat,astazi Romania ar fi avut o soarta mai buna,numai daca atitudinea lui Antonescu,ar fi ramas aceias,ca la inceputurile gandiri USL.Bine ca Antonescu,a aratat cei poate mintea si judecata,pana sa fie ales presedinte,ca romani sar fi pacalit inca odata,cu un mincinos si om fara de cuvant.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ