Ponta pleacă la Ankara, pentru întâlniri cu preşedintele şi prim-ministrul turc

| 18 sep, 2013

Premierul Victor Ponta se va afla, joi, în Turcia, pentru o vizită oficială în care se va întâlni, la Ankara, cu preşedintele Abdullah Gul, cu conducerea Parlamentului şi cu omologul său turc, Recep Erdogan.

Potrivit Executivului, vizita premierului Ponta la Ankara are drept scop "continuitatea dialogului bilateral la nivel înalt şi consolidarea cooperării bilaterale", în contextul Parteneriatului Strategic dintre cele două ţări, semnat în decembrie 2011, pentru care, în martie 2013, a fost aprobat și un plan de acțiune.

Ponta va fi însoțit la Ankara de miniştrii Agriculturii, Apărării, Energiei, precum şi de către deputaţii minorităţilor turcă şi tătară, respectiv Iusein Ibram şi Varol Amet.

Turcia este primul partener comercial al României din afara UE și al cincilea partener în cadrul schimburilor internaționale totale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ