Ponta răspunde acuzaţiilor lui Macovei: "E dusă cu sorcova"

| 22 mai, 2013

Premierul Victor Ponta consideră că europarlamentarul PDL Monica Macovei este "dusă cu sorcova" când afirmă că s-ar pregăti la nivel emoţional terenul pentru graţierea lui Gigi Becali şi spune că democrat-liberalul acuza, la momentul suspendării lui Băsescu, că s-ar fi pregătit graţierea lui Năstase.

Monica Macovei a spus, într-o postare pe blog, că, în doar cinci zile, premierul Victor Ponta şi-a intensificat atacurile la adresa justiţiei, în sensul că le-a dat ordine procurorilor şi le-a transmis judecătorilor că nu vrea să vadă în închisoare persoanele pe care le simpatizează.

Europarlamentarul a adus în discuţie şi subiectul "simpatiei" declarate a prim-ministrului pentru Gigi Becali, cu câteva ore înainte de pronunţarea sentinţei de condamnare.

"Victor Ponta a demonstrat în aceste zile cât se poate de clar coalizarea cu inculpaţii împotriva justiţiei. S-ar putea ca aceste personaje să fie simpatice multora, dar ori legea este egală pentru toţi, ori nu. Legea trebuie să se aplice egal, şi nu în funcţie de simpatii sau notorietate", a subliniat Macovei.

Dacă Victor Ponta şi Valeriu Zgonea şi Crin Antonescu nu s-ar fi declarat întristaţi de condamnarea lui Gigi Becali, nu ar exista în acest moment niciun motiv obiectiv pentru care finanţatorul Steaua Bucureşti să primească graţierea. Totodată, ea crede că, prin declaraţiile sale, premierul pune o presiune "inacceptabilă" pe magistraţi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ