Ponta: România are obligaţia şi dorinţa de a face mai mult şi mai repede pentru Republica Moldova

| 21 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri la Chişinău că România are obligaţia de a face pentru Republica Moldova mai mult decât orice alte ţări din Uniunea Europeană.

'Sper să fiţi în UE cât mai repede şi atunci să ne căutăm împreună un nou proiect. Cred că România are obligaţia şi dorinţa de a face mai mult şi mai repede decât celelalte ţări din Uniunea Europeană pentru dumneavoastră', a declarat prim-ministrul la Forumul Moldo-Român 'Promovarea participării comune la Programele Europene în domeniul ştiinţei şi educaţiei'

Şeful guvernului român a subliniat importanţa anului electoral 2014 pentru cele două ţări. 

'Anul 2014 este un an cu alegeri în România şi în Republica Moldova. În România alegem oameni, în Moldova alegeţi o direcţie a ţării şi nu pot să vă urez decât succes. Şi dacă elitele merg în direcţia bună, şi noi politicienii şi oamenii vă vom urma', a precizat premierul.

În cadrul evenimentului, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior Mihnea Costoiu a reiterat ideea că România va continua să acorde burse tinerilor moldoveni.

'România va continua politica de acordare de sprijin, burse şi (..) pentru realizarea de proiecte comune din cadrul programului Orizont 2020' , a spus Mihnea Costoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ