Ponta: Sesizările ANI au fost împărţite echitabil

| 24 apr, 2013

Premierul Victor Ponta a remarcat miercuri că sesizările Agenţiei Naţionale de Integritate în cazul celor şase politicieni provenind din PDL, PSD şi PNL "au fost împărţite echitabil" între cele trei formaţiuni politice, informează Agerpress.

"N-am aflat nimic altceva decât că există şase sesizări ale ANI şi am văzut că au fost împărţite foarte echitabil: două - două - două. Sper totuşi că nu acest criteriu a fost luat în vedere. Aşa s-au lucrat dosarele. Eu nu pot să spun nimic altceva decât că există nişte prevederi şi proceduri legale şi că nu consider pe nimeni prezumat vinovat până nu se termină toate procedurile. Nu cunosc niciun fel de detaliu şi, ca prim-ministru, evident că nu o să mă pot pronunţa niciodată foarte mult în concret", a afirmat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă la Strasbourg.

 

Pe lista ANI, sub acuzaţia de incompatibilitate se află preşedinţii CJ Constanta, Nicuţor Constantinescu  (PSD) si CJ Braşov, Aristotel Cancescu (PNL) dar ţi primarul Sibiului (PNL) Klaus Johannis. În cazul primarul sectorului cinci, Marian Vanghelie (PSD) ANI a constatat o diferenţă nejustificată de aproximativ 180.000 de euro între avere şi venituri. Fostul preşedinte al CJ Dambovita (PDL), Florin Popescu, este acuzat de conflict de interese, pe motiv ca ar fi semnat şapte acte adiţionale încheiate la instituţia pe care o conduce şi o companie la care a fost acţionar şi administrator.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ